Workshop / vrouwencirkel

In contact met je innerlijk kind


Vrouwencirkel, meditatie & groepsopstelling

Het kan confronterend zijn om verbinding te maken met de wanhoop of het verdriet dat je als kind hebt ervaren.

Als mens zijn we geneigd om pijn, wanhoop, verdriet, boosheid weg te schuiven. Niet aan te kijken. Dat is een poosje handig. Want soms is het gewoonweg te veel om aan te kijken. Te zwaar om te dragen op dat moment.

De onvrede, de innerlijke onrust die het oplevert zal zich echter blijven openbaren. In de vorm van een energetische onderstroom die een blijvend energielek lijkt te zijn.

Dat lek kun je dichten.

23 september is een mooie kans om het in rust te bekijken, zonder dat het wordt overschaduwd door de waan van de dag.

Be innerlijk kind to yourself.

Op vrijdagavond 23 september staat het innerlijk kind en haar stem centraal.

Vanuit een vrouwencirkel starten we met een meditatie. We gaan in gesprek met ons binnenwerk. We maken verbinding met ons innerlijk kind. Luisteren. En ruimen op wat we niet meer met ons mee hoeven dragen. Dit doen we door met de groep groepsopstellingen te doen.

Groepsopstellingen zijn een krachtige tool om onzichtbare patronen zichtbaar te maken en te herordenen. Ook als je denkt dat je je patronen goed kent en uitstekend bestudeerd hebt, is het nodig om deze ervaringen in je lijf te voelen. De beweging van de ziel te maken.

We sluiten de avond af met dansen. Het lijf in beweging zetten om verdriet los te trillen en achter te laten. En zo verankeren nieuwe patronen zich prachtig ín je lichaam.

Specificaties:

  • Vrijdagavond 23 september
  • 18-22u
  • Ruimte voor 15 vrouwen
  • Lichte avondmaaltijd en koffie, thee, water inbegrepen
  • Een avond vol liefde, begrip en zachtheid
  • Prijs 89,-

Deze avond is de start van een grote transformatie. Waarin je met meer zachtheid, liefde en vrouwelijkheid naar jezelf gaat kijken.

Meld je aan voor een avond diepgang & liefde.