Voor wie?

Voor nieuwsgierige vrouwen


Wil je jezelf bevrijden van oude pijnen en oud verdriet die je al jaren kleiner houdt dan je in werkelijkheid bent? 

Wil je je weer zo vrij en onschuldig voelen als het kleine meisje dat met haar haren in de wind over het strand rende? 

Vrouwencirkel is ontstaan vanuit een pad waarin vele hobbels en obstakels zijn overwonnen. Waarin trauma en oude pijnen er mochten zijn en niet meer onder het tapijt werden geschoven. Het resultaat is verzachting en oplossing van trauma, inzicht, mildheid en vrouwelijkheid. Oud verdriet en angsten bepalen niet meer het pad. Innerlijke wijsheid laat het pad als vanzelf zien. 

Vrouwencirkel is niet voor iedereen geschikt. Vrouwencirkel is bedoeld voor nieuwsgierige vrouwen. Voor de vrouw die verder wil kijken. Voor de vrouw die de diepte in wil gaan en het leven ‘bij de ballen wil grijpen’. Voor de vrouw die er klaar voor is om haar eigen licht te laten stralen. 

Ben je bang voor vieze handen of modder op je dure schoenen? Doe jezelf een plezier en ga niet mee. Je kunt er namelijk donder op zeggen dat je met Vrouwencirkel in situaties komt waarin je met je ‘poten in de blubber staat’. Vrouwencirkel is voor avontuurlijke vrouwen die doorzetten als het moeilijk wordt en hun doelen voor ogen houden.

Klinkt dit te hard en te stoer? We werken vanuit zachtheid en liefde aan jouw dromen en wensen. Met de kracht van masculiniteit als het nodig is. Net zoals de aarde de zon en de maan nodig heeft, staan wij als vrouwen ook het sterkst op onze benen als beide krachten hun rol krijgen. Zonder een hoofdrol voor de één of de ander. 

Lieve vrouw, de wereld ligt voor je open. Bevrijd jezelf van beperkingen en loop het pad waarvoor jij hier op aarde bent.

Voor mannen


Als man ben je van harte uitgenodigd voor individuele opstellingen, ademsessies of koudetrainingen. Daarnaast wordt één keer per jaar een trip met het schip georganiseerd waar mannen welkom zijn. Dit is de Fjoertoer die op Terschelling wordt gehouden.

Voor bedrijven


Janneke Poort komt met grote regelmaat bij bedrijven om lezingen, inspirerende workshops of opstellingen te geven. Een bezoek van Janneke kenmerkt zich door positieve energie, openheid & eerlijkheid, enthousiasme & een liefdevolle aanpak. Janneke is pragmatisch en kan ingewikkelde materie op een begrijpelijke manier uitleggen. Jouw team gaat gegarandeerd naar huis met handvatten om met grote of kleine stappen de eigen gezondheid te beïnvloeden. Of dat nu is op fysiek, mentaal, emotioneel of energetisch niveau. 

Mijn aanpak


Mijn aanpak kenmerkt zich door:

  • Persoonlijkheid en warmte: je wordt gezien en gehoord
  • Jouw dromen en wensen staan centraal
  • Je wordt geprikkeld om je grenzen te verleggen zonder over je eigen grenzen te gaan
  • Je beleeft avonturen die je niet eerder hebt beleefd

Ik ondersteun mensen graag in hun eerste stap naar een gezonder en meer evenwichtig leven. Dit ook vanuit mijn eigen verhaal.

Wat anderen zeggen


‘Wauw, wat al jaren niet lukte, lukte me wel tijdens een ademsessie met Janneke. Mijn pijn en verdriet aankijken lukte nooit. Het was te donker. Ik kreeg keer op keer een paniekaanval. Janneke leerde me met een simpele ademhalingsoefening wat ik fysiek kan doen bij angst. Ik kwam er doorheen. Wat een opluchting.’

Petra

‘Janneke is een no-nonsense begeleider waarbij je zeker weet dat er dingen gebeuren die je van te voren niet zag aankomen. Je gaat op avontuur naar binnen en naar buiten. Je kijkt naar je diepste verlangens en gaat fysieke uitdagingen aan die je van te voren niet voor mogelijk hebt gehouden.’