Vrouwenlijn

Vrouwenspecial


Deze opstellingendag staat in het teken van je vrouwenlijn.

Je moeder, je oma, haar moeder, haar moeder en alle moeders die haar voor gingen. We werken met de vrouwelijke energie uit ons familiesysteem. Vrouwelijke energie die ons met zachte ogen leert kijken naar alle vrouwen die achter ons staan. Wat zou er gebeuren als je je helemaal kunt overgeven aan de armen van je moeder?

Wereldwijd is de moeder-dochterband er eentje met uitdagingen en moeilijkheden. Vaak wordt diepgevoelde pijn van vrouw-zijn doorgegeven van generatie op generatie. Het is nu een mooie tijd om dit te bekijken, te beleven, te doorvoelen en ruimte te maken voor verzachting en heling.

Deze moederwond is een veelbeschreven onderwerp en dat is niet voor niets. De band die je met je moeder hebt, is de eerste relatie die je hebt en bepaalt de kwaliteit van alle andere relaties die daarna komen.

Een verstoorde band tussen moeder en dochter kenmerkt zich vaak door een intens gevoel van schuld: je niet goed genoeg voelen, extreem loyaal blijven, jezelf kleiner maken dan je daadwerkelijk bent, bang om je moeder te ontgroeien, het gevoel dat je altijd harder je best moet doen om liefde te verdienen, de neiging om altijd voor iedereen te zorgen en vooral veel in de gééf-stand te staan. Je kunt dus vervallen in zelfsabotage en je bent niet volledig jezelf omdat je hierdoor altijd op de rem staat.

Tijdens deze intieme dag nemen we de tijd om hier met elkaar bij stil te staan. Ook voelen we de kracht van een familieopstelling door alle vrouwen die ons voor gingen in de familielijn áchter ons te zetten. Dit is een krachtige opstelling die vaak veel impact heeft.

Datum: zaterdag 11 mei 2024
Tijd: 13.30 – 18.00u (inloop vanaf 13.15u)
De investering voor deze dag is € 119,- per persoon.
Mocht je dit financieel niet kunnen dragen, dan heb ik 2 plekjes gereserveerd om voor € 39,- mee te doen.
Mail me hier gerust over.

Opstellingendag Vrouwenlijn


Kom je ook naar deze opstellingendag?

Tijdens de opstellingen kan het ineens koud of juist warm aanvoelen. Daarom is het lekker om gemakkelijke kleding te dragen en een extra vest(je) mee te nemen. Het is fijner om geen hakken te dragen, maar prettig zittende schoenen.

De volgende datum staan gepland voor de komende periode.

Zaterdag 11 mei van 13.30 – 18.00u (Vrouwenlijn special)

Inloop vanaf 13:15uur

Locatie Steve Bikoplein 13, 1092 GM Amsterdam


Voel je welkom om op een veilige en ontspannen manier jouw vraagstukken in beeld te brengen.