Voor bedrijven

Workshops, lezingen en opstellingen voor iedereen


Janneke Poort komt met grote regelmaat bij bedrijven om lezingen, inspirerende workshops of opstellingen te geven. Een bezoek van Janneke kenmerkt zich door positieve energie, openheid & eerlijkheid, enthousiasme & een liefdevolle aanpak. Janneke is pragmatisch en kan ingewikkelde materie op een begrijpelijke manier uitleggen. Jouw team gaat gegarandeerd naar huis met handvatten om met grote of kleine stappen de eigen gezondheid te beïnvloeden. Of dat nu is op fysiek, mentaal, emotioneel of energetisch niveau. 

Uiteraard biedt Janneke deze lezingen aan iedereen aan en is het niet gebonden aan man, vrouw of non-binair voelen.

Workshops en lezingen


Ademhaling en ontspanning
Janneke leert jouw team verschillende ademhalingsoefeningen die gericht zijn op ontspanning, focus en de volledige reset van het lichaam.

Adem en trauma
Janneke leert jouw team wat de effecten zijn van langdurige stress op de ademhaling. Je leert wat je kunt doen wanneer trauma, angst of stress wordt getriggerd. Er worden verschillende ademhalingsoefeningen getraind om zelf de rust in het lijf terug te kunnen brengen.

IJs-  en koudetraining
Janneke geeft uitleg over de voordelen van ijs- en koudetraining en hoe je koudetraining op een verantwoorde manier kunt toepassen in je dagelijks leven. Je leert hoe je je ademhaling kunt inzetten om rust te vinden in de kou van het ijs. Deze training leert je omgaan met angsten, laat stress en verdriet verstillen en heeft een grote impact op jouw fysieke en mentale gezondheid.

Voeding en vetverbranding
Je leert hoe jouw manier van eten je fysieke en mentale gezondheid beïnvloedt.  Aan het einde van de workshop begrijp je wat de verbanden zijn tussen voeding en onrust in je lijf, tussen voeding en beweging en begrijp je hoe je kwaliteit van slaap van directe invloed is op jouw manier van eten. En wat je direct kunt doen om van jouw vetten een brandstof te maken die ervoor zorgt dat je meer energie krijgt en dat je wat kilo’s kwijtraakt.

Voeding en energie
Jouw lijf wordt gebouwd op alles waar jij je lijf mee voedt. Wat je eet, heeft dus een directe invloed op jouw energie en je gezondheid. Wat kun je doen om meer energie uit je voeding te halen? Wat kun je beter laten staan om je weer fit en energiek te voelen en wat is de impact van vasten op jouw fysieke en mentale gezondheid?

Sport en energie
Jouw manier van sporten heeft impact. Op je fysieke staat van zijn en je mentale staat van zijn. Veel, vaak en intensief sporten vraagt veel energie. Je bent geen topsporter die enkel in bed hoeft te liggen na een training. Hoe kun je op een slimme manier sporten die de energie in je lichaam oplaadt? Hoe kun je op een manier sporten die je fysiek en mentaal sterker maakt?

Bewegen voor je brein
Iedereen weet het inmiddels: bewegen is goed voor je lichamelijke gezondheid. Maar wat doet sporten en bewegen met bijvoorbeeld je geheugen, productiviteit en leervermogen? Wat is de invloed op je mentale gezondheid? En hoe werkt dat precies?

Referenties


Janneke werkt o.a. voor de ABN Amro en Politie Nederland.

Op de politiesport website kun je artikelen lezen over Janneke’s ademhaling en trauma lezing en haar lezingen over bewegen, voeding en ademhaling.

Opstellingen


Het doen van opstellingen is een krachtige manier om onderliggende patronen en dynamieken zichtbaar te maken.  Een opstelling verbindt je met jouw (familie)systeem en je brengt beweging in wat vast zit en patronen die zich blijven herhalen in jouw leven. Janneke biedt zowel groepsopstellingen als individuele opstellingen aan. Door een bedrijfsopstelling te doen brengen we het krachtenveld van jouw bedrijf in beeld. Het geeft snel inzicht als je vastloopt met je bedrijf of met je team.

Belangrijk om te weten is dat je de vraagstukken niet met een compleet team of met je familie hoeft op te stellen. 

  • Opstellingen om inzicht te krijgen in de dynamiek van jouw bedrijf
  • Opstellingen om inzicht te krijgen in de belemmerende en bevorderende factoren van jouw bedrijf
  • Opstellingen om onzichtbare belemmerende patronen te doorbreken

Neem contact op om jouw wensen en de mogelijkheden van Janneke te bespreken.  Janneke denkt graag mee hoe je op een goede manier jouw bedrijf in beweging brengt. Of dit nu met het hele bedrijf is of met een individuele medewerker.

Voor mannen


Bij bedrijven richt Janneke zich niet alleen op vrouwen. Natuurlijk biedt Janneke alle workshops, sessies en inspirerende lezingen aan voor álle medewerkers van jouw bedrijf.

Een lezing, workshop of opstelling voor jouw team?

Nodig Janneke uit voor een energieke workshop en breng je team in beweging